Nereye Dergisi
Arkeoloji, Tarih, Gezi, Seyahat ve Yaşam Kültürü Dergisi

Arişten Dev İndirim!

Kalitenin ve güvenin doğru adresi ariş, tüm pırlanta yüzük modellerinde harika bir indirime imza attı.

0 292

24 saat içinde teslim ürünler

Ariş pırlanta’dan pırlanta yüzüklerde %50 ye varan indirim.

Kalitenin ve güvenin doğru adresi ariş, tüm pırlanta yüzük modellerinde harika bir indirime imza attı.

TEKTAŞ

İlgili Yazılar

Her ne kadar evlilik öncesi, sevgililik dönemi ve özel günler için düşünülüp çağrışım yapılıyor olsa da “Tektaş Pırlanta Yüzük” bir aksesuar olarak da kullanıyor. Raporlarda bu çıkarıma pırlanta yüzük ile birlikte bakılan kıyafet seçimlerinden varılıyor. Tektaş Pırlanta Yüzükle ilgili aramalar toplam aramaların yüzde yirmi beşini oluşturuyor.

BEŞTAŞ

Erkeklerin tercih listesine beklendiği gibi bek giremeyen Beştaş Pırlanta Yüzük. Gene de anneler günü için tercihler arasında yerini alıyor. Fakat bir önceki modelin aksine bu modelin ikincisini alanların oranı sadece yüzde sıfır nokta bir. Kombin türü belliki erkeklerde çok da etkili değil.

Kadınlar kısmına geri dönecek olursak Beştaş Pırlanta Yüzüğün yanında mutlaka bir kıyafet alınıyor. Genelde de spora yakın kıyafetler. Bunun yorumu ise şu şekilde geçiyor. Enerjik hissetmek için.

TAMTUR

Tamtur Pırlanta Yüzük de anneler günü için erkeklerin tercih türleri arasında yerini alıyor. Özellikle 40’lı yaşlarının üzeri için.

Pırlanta yüzükler için durum böyleyken satış sonrası yapılan anketlere göre %91 oranında kullanım amacı alındığı yatırımın ikinci planda olduğu gözlemleniyor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More